Дни на отворените врати в Лаборатория CellGenetics

В месеца на детето – юни, генетична и медико-диагностична лаборатория CellGenetics отваря своите врати за всички бъдещи и настоящи родители.

 

За кого е предназначена инициативата?

  • При планиране на бременност с цел минимизиране на риска за проява на генетично заболяване при бъдещото си дете (профилактика)
  • При бременни с цел скрининг за хромозомни и/или генни дефекти (Неинвазивни пренатални тестове)
  • За скрининг на новородени и деца до 3-годишна възраст за редки заболявания с начало в ранна детска възраст (профилактика и превенция)
  • При планиране на бременност в семейства с история на генетични заболявания
  • При наличие на отклонения в бременността с цел диагностика на хромозомни и/или генни дефекти (Инвазивни пренатални тестове)
  • При деца с подозирано или доказано генетично заболяване
  • Специален фокус ще бъдат следните заболявания в детска възраст: метаболитни, бъбречни, ендокринни болести, както и състояния от аутистичния спектър.

 

Кой ще отговаря на въпросите на родителите по време на отворените врати?

Екипът ни от молекулярни генетици и лекари е на Ваше разположение. Ние знаем колко важно е да получите отговори на важните въпроси за здравето на Вашето дете и сме тук, за да отговорим на тях. Или поне на тези, които са закодирани в гените ни.

 

Кога ще се проведат отворените врати?

На 5 и 6 юни 2023 г. С цел оптимизиране на времето, молим всеки желаещ да се запише предварително на телефон 0700 17 578.

 

Къде ще се проведат „отворените врати“?

В генетична и медико-диагностична лаборатория CellGenetics, гр. София, ул. „Цар Петър“ 15.

 

Колко струва участието в тази инициатива?

Отворените врати са напълно безплатни за всички записали се предварително на телефон 0700 17 578 и заявили желанието си за консултация.

 

Какво ще представляват отворените врати в лабораторията?

В рамките на 30 минути ще получите напълно безплатна генетична консултация по тема, свързана със здравето на Вашето бебе или новородено дете.

 

Имам нужда от допълнителна информация, къде мога да я намеря?

Всичко свързано с дейността на генетична и медико-диагностична лаборатория CellGenetics може да откриете на нашия сайт – www.cellgenetics-lab.com

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *